Sokak Hayvanlarına Karşı Bakış Açınızı Değiştirecek 6 Önemli Detay

Sokak Hayvanlarına Karşı Bakış Açınızı Değiştirecek 6 Önemli Detay

“SOKAK HAYVANI DEĞİL! ONLAR İÇİMİZDEN BİRİ”

Bilindiği üzere sokakta yaşıyor düşüncesi ile birçok patili dostumuz kötü bakışlar ve kötü davranışlara maruz kalıyor. İçeriğimizde bu düşüncelere sahip kişilerin vicdanlarına dokunmayı amaçlıyoruz. Buyurun birlikte bakalım.

1.Size bu şekilde bakan bir çift göze aşağılayıcı şekilde bakarak gitmeyin. Sizden göreceği küçük bir sevgi bile onun bakış açısını değiştirebilir.

2.Özellikle cins türler isteyip bu güzellikleri görmezden gelmeyin. Güzellikler üzerinden para kazanmaya çalışanlara fırsat vermeyin.

3.Sokakta gördüğünüz köpekleri yok etmeye çalışmayın. Siz bir zarar vermezseniz onların dünyasında kötülük yoktur.

4.Nasıl olsa sokakta yaşıyor, çöpten bulur gibi cümlelerle kendinizi kandırmayın. Onlar, yeri geldiğinde sizin vereceğiniz bir parça ekmek veya bir damla suya muhtaç oluyor.

5.Onlar pis değiller! Uzak durup tiksindiğiniz canlılar sizinle aynı sistemlere sahip aynı duygulara sahip. “Dokunma ona sokak hayvanı o” dediğiniz her güzelliğin yerinde olabilirsiniz bunu unutmayın.

6.Siz onları görmezseniz onlar bu şekilde yok olacak.

Kısacası sevgili pati severler, onlar pis değil onlar mikrop yuvası değil bu sadece sizin bakış açınızın darlığı. Zararsız ve sizin sevginize vereceğiniz yemeğe, suya muhtaç bu güzellikleri görün. Onlar kendilerini temizleyebiliyorlar. Onlar insanoğlunun bu durumu yüzünden ya açlık veya susuzluktan ya da bir kenarda yol ortasında ezilerek veya işkence görerek ölüyorlar. Dışarıda yaşamak zorunda olan dostlarımızı koruyup sevelim.





Pinterest'de Paylaş