Köpek Telaş İçinde Denize Koştu ve Sahibi Nedenini Öğrenince Gözlerine İnanamadı

Köpek Telaş İçinde Denize Koştu ve Sahibi Nedenini Öğrenince Gözlerine İnanamadı

Efendim köpekler hem biz insanların hem de dünyadaki bütün canlıların gerçek dostudur. Bu içeriğimizde bir kez daha köpeklerin gerçek kahraman olduklarını tekrardan anlıyoruz.

Rich, köpeği Leia ile birlikte Galler’in Criccieth sahilinde hava almaya çıkmışlardı. Köpeğin sahibi fotoğraf çekmekle meşgul iken köpeği Leia denizde bir şeyin farkına vardı.

Sonra da farkettiği şeyin yanına giderek sahibinin onu görmesini sağlamaya çalıştı. Sahibinin dikkatini çekmek için hayvanlayan köpek sonunda kendini farkettirdi.

Rich, Leia’nın yanına yaklaşırken köpeğinin küçük bir balık yakaladığını düşündü. Köpeğinin yanına yaklaşayan Rich, bunun hiç de küçük bir balık olmadığını gördü.

Adam, başlarda bunun bir köpek balığı yavrusu olabileceğini düşünse de daha da yakından bakınca fikri değişti.

Meğerse kıyıya yavru bir yunus balığı vurmuş. Yeterince büyük olmadığından da suyun derinliklerine doğru yeniden açılamamış. Yavru yunusun derhal yardıma ihtiyacı olduğu kesindi.

Rich hemen yunusu tutarak suyun derinliklerine doğru taşımaya çalıştı. Leia, bir kez daha sahibine yardım etmesi gerektiğini düşünerek o da yunusu sürüklemeye çalıştı 🙂 Harika bir hikaye.

Umarım ki yavru yunus balığı annesini en kısa sürede bulur ve mutluluğa kavuşur.

Hayvansever adamın çektiğini videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:





Pinterest'de Paylaş